Din danske tandlæge på Costa del Sol

167489_100527916690345_3577353_n

Velkommen til min hjemmeside/blog som er et forsøg på at præsentere mig selv,  min tandlægeklinik  og mit faglige virke samtidig med at du I vid udstrækning kan indgå i en dialog med mig, hvis du har lyst.

Jeg er dansk statsborger, opvokset i Aabenraa. Efter studentereksamen flyttede jeg til Aarhus, hvor jeg startede på Handelshøjskolen som H.A. studerende, men fandt ud af at min fremtid ikke skulle være statistikker og skrivebordsarbejde, så jeg skiftede studium, og startede som studerende på Aarhus Tandlægehøjskole.  I 1979 blev jeg efter endt eksamen partner i en tandlægeklinik i Aarhus Centrum, og i 1985 købte jeg en tandlægeklinik over for Den Gamle By og flyttede mine patienter fra min tidligere klinik. Jeg havde mødt min kone Annette et par år forinden og hun opgav sit gode job som sagsbehandler i et forsikringsselskab for at  starte som klinikassistent i den ny klinik. I 1991 åbnedes muligheden for at man med dansk eksamen kunne bevæge sig frit inden for EU, og vi havde blod på tanden – i overført betydning – og slog til, da et interessant projekt i Spanien skulle løbe af stabelen. Sammen med 4 øvrige  nordeuropæiske tandlæger og 4 spanske tandlæger, der dog kun var investorer, stiftede vi Dental Quality og vi åbnede 3 klinikker: i Fuengirola, i Marbella og i Estepona. Efter 2 år viste forskelligheder i kvalitetsopfattelse mellem den spanske gruppe og os udenlandske tandlæger sig at være for store, og vi opløste selskabet og startede klinikker hver for sig. Jeg lejede mig ind i en lægepraksis i Nueva Andalucia, og sammen med min kone opbyggede vi i de følgende år en god og solid tandlægepraksis. Vi voksede ud a rammerne og ledte i flere år efter egnede lokaler, og i 2003 købte vi i fællesskab med de to læger i den gamle praksis 3 lokaler i en bygning der skulle opføres i Nueva Andalucia kun 100 meter fra den tidligere klinik. Bygningen blev færdig i begyndelsen af 2006 og nu havde vi fået den fornødne plads til rådighed. Der var også indrettet en ekstra tandlægeklinik, som blev bemandet med en jævnaldrende hollandsk kollega.

Jeg er en tandlæge, som helhjertet går op i mit arbejde. Jeg bestræber mig på at yde den bedste faglige kvalitet og bruger udelukkende veldokumenterede teknikker og de bedste materialer. Jeg må erkende at faget er blevet så komplekst med tiden, at man ikke længere kan yde den højeste ekspertise på alle felter, og jeg arbejder derfor  nært sammen med kolleger, der hver især er specialister på deres felt, således at vi sammen kan garantere den bedst tænkelige udførelse af en kompleks behandlingsplan. Alle tandtekniske arbejde udføres på et svensk  dentallaboratorium i Centro Diana/Estepona. De leverer kompromisløs kvalitet, og på grund at den korte afstand er vi i stand til at individualisere eller korrigere detaljer i tandrestaureringer på meget kort tid.

Jeg er først og fremmest tandlæge for dig. D.v.s. at jeg vejleder og rådgiver på en måde, der gør dig i stand til på en kvalificeret måde at træffe den afgørelse og vælge den form for behandling, som du finder bedst i ovenensstemmelse med dine ønsker og din økonomiske prioritering.

Det generelle prisniveau på  klinikken ligger en del under, hvad man må betale i Danmark. Husk i den forbindelse på, at hvis du har dansk sygesikringsbevis, har du adgang til samme refusion fra den offentlige sygesikring, som hvis arbejdet var blevet udført i Danmark. Der reklameres i disse tider heftigt fra mange ny klinkker, og der bruges alle mulige kneb for at priserne skal syne så billige som muligt – men lad dig ikke forblænde af priserne. Hvis noget ser ud til at være for godt til at være sandt, er det som regel fordi det er det! Det det tæller er værdien af behandlingen. Hvis en billig behandling  kun holder i få år, vil den let blive den dyreste på den lange bane. Kvalitet koster og det er også dyrt at holde sig a jourført videnmæssigt ved medlemsskab af faglige selskaber, abonnement på videnskabelig litteratur og deltagelse i kurser og konferencer i ind og udland.

Det er en kendt sag at de fleste hader at gå til tandlæge. Min kone Annette og jeg har arbejdet tæt sammen i snart 30 år, og vores samarbejde kommer dig til gode. Behandlingen kan udføres hurtigere, fordi Annette kender alle rutinerne, og jeg gør mig stor umage for at udføre mit arbejde smertefrit, og i det hele taget så lidt ubehageligt som overhovedet muligt.

Jeg bruger ikke mange resourcer på annoncering, idet jeg mener, at god omtale fra mund til mund er det vigtigste at gå efter, når man skal vælge tandlæge. Dog er det i disse Google-tider en nødvendighed at være tilstede på nettet og komme frem i søgemaskinerne. Hvis du har haft en god oplevelse hos os, vil jeg derfor bedes dig om at skrive et par ord under menu’en “recommend us”, da det jo er den moderne udgave af “mund-til-mund metoden”.

Det skulle glæde os meget at se dig som patient på klinikken.

Carl Rosenvold

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.